Bestilling

Verdens mest effektive visitkort produktion. Få et flot visitkort i farver, hvor man selv har total frihed til at foretage ændringer i tekst og evt. personbilleder uden ekstra omkostninger. Følg virksomhedens forbrug intensivt på det medfølgende administrationssystem.

Alphaprint bestilling

Test det selv med “Alphademo” som både brugernavn og adgangskode herunder.

MOBIL STREGKODER:

Det trykte visitkort er ”still going strong”, men derfor kan vi jo godt tilføje lidt digital teknologi. Mobil stregkoder er koder på samme måde som almindelige stregkoder og er mobile i den forstand, at du kan bruge kameraet på din mobile enhed til at scanne og afkode dem. Du kan konvertere en web-adresse (URL), et telefonnummer, en e-mail-adresse eller almindelig tekst i en mobil kode. Efter scanning med din kamera telefon, vil du få øjeblikkelig adgang til de kodede oplysninger direkte på skærmen på din mobilenhed.

I STIGENDE UDVIKLING

Mobil stregkoder er stigende i popularitet. Du kan, i disse dage, finde dem stort set overalt: som tags på flyers og plakater på visitkort og cv’er i magasiner og blogs offline og online. De er en fantastisk måde at dele informationer med venner på, og kan kommunikere dit budskab til fremmede på en sjov måde. Du kan se eksempler og downloade softwaren til din mobile enhed på www.i-nigma.com. Kontakt os gerne for nærmere info.

OPSÆTNING

Vi klarer naturligvis den første opsætningen af Deres visitkort for 450,- kr pr. påbegyndt time. Når opsætningen er på plads, kan De bestille så mange nye visitkort de ønsker, uden udgifter til ny opsætning. Alle priser er ekskl. moms, miljøbidrag og levering. Kontakt AlphaPrint for yderligere information på tlf. 86 92 14 00

Mobil stregekoder 01
Mobil stregekoder 02

Kontakt info

Tlf.: 86 92 14 00

info@alphaprint.dk

Adresse

Klamsagervej 35

8230 Åbyhøj
quality-management-system-iso-9001